Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje gång de regnar


Varje gång de regnar
Regnar det brev från himlen

Varje gång de regnar
Regnar det hopp från himlen

Varje gång de regnar
Regnar det kärlek från himlen

Internet, SMS och E-mail
(oftast)




Fri vers av LassO
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-09 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO