Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som väntar på något gott...

 

 

 

ibland har jag väntat i timmar
enbart för att få spendera en liten stund
med dig

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 582 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-05 17:07



Bookmark and Share


  AjBi
Den som väntar på nåt gott... väntar oftast för länge *s* men det kan vara värt det.
2009-08-06

    ej medlem längre
sockersött!
2009-08-05

  Junitvillingen
Även en väntan i månader kan vara värt några få timmars närhet!
2009-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP