Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då tänker jag på Dej!

När som sommarsolen flödar fram utöver stad och by
och då svalor seglar högt i sky

-då tänker jag på Dej.

Och då trasten uppå stugetak framför sin flöjtrefräng
och när blommor lyser upp vår äng

-då tänker jag på Dej.

När som sjöar hälsar sommaren -så blåa i sin prakt
och när hagar grönskar i vår trakt

-då tänker jag på Dej.

Och när smultron rodnar på sin ren och hallon i sitt snår
ger oss sommarns bär uppå sin gren

-då tänker jag på Dej.

-Ja, då tänker jag på Dej, ja, då tänker jag på Dej.

Och när hösten kommer med sitt fall

-då tänker jag på Dej

Ja. när vintern ligger hård och och kall

-är du hos mej när

Och när vårens sippa blommar vän

-då tänker jag på Dej.

-Ja, när året börjar om igen,

går tankarna till Dej.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ove Arfwedsson
Läst 345 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-05 17:15



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Helt underbart vacker och strömmande text/sång..jag sjunger den och tackar för att jag fick stunden!!!och tack för bokmärket!
2009-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Ove Arfwedsson