Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det hände sig...


En kyss i vernissagepresent

 

jag fick en kyss
i vernissagepresent
av en stor man
i vit skjorta med brodyr

jag vände överraskad kinden till
det var väl dumt
men jag fick dock en kyss
för min surrealistiska fantasi!




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 288 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-05 18:31



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
En kyss är inte att förakta - om den är välkommen...
Grattis! Hädanefter får du ange priset på dina tavlor i kyssar... ;-)
2009-08-05

  Larz Gustafsson VIP
Det var väl en fin gåva!
2009-08-05

  Hans Christian
Jag ler stort !
2009-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger