Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En-menings poesi

 

 

Om

Allt

Du

Kan

Bjuda

Mig

Är

En

Mening

Måste 

Jag

Säga

Ett

Långsamt

Farväl

Till

Dig 

 

 




Prosa (Prosapoesi) av Lena Krantz VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-05 20:08



Bookmark and Share


  Peter Matsa
Snygg!
2009-08-06

  noname_realmind
Förstår precis... ;)
2009-08-06

  Nina Ahlzén
för-ståligt...
2009-08-05

  peter markurth
snyggt
2009-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP