Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att sitta på en träveranda i tystnad...


Träverandan..

 

vid ett gammalt torp i den

djupaste skogen

det öppnar sig en glänta

en öppen äng med skogen som ramar in

där sitter jag på verandan

och ser fullmånen som fyller upp min kväll

en augustikväll klar luft fortfarande varmt..

det prasslar lite i gräset

kanske är det trollen som är på väg hem

vindstilla..

 




Fri vers av micke marin
Läst 297 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-05 23:02



Bookmark and Share


    leelee
Jo...dessa kvällar inbjuder till det mystiska... :-)
2009-10-02

  korpfjäder
Jag undrar så om du fick se något av trollen. Kanske till och med språka lite med en av dem. Om dagen som varit, om natten som skulle bli....
2009-08-06

  livsdans
Mmm...vilken härlig skogsvila!
2009-08-05

  Blåbäret
njutningsstund att samla på...en rikedom
2009-08-05
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin