Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spandex eller Lycra (och en gnutta sperma)

 

spänner mig

över
tänjer mig ut (under)

expanderar längs trådar som inte går

av (än)

 

semester och sol

dagar utan slut, kvällar utan prut
lätta, svalkande sommardrinkar hit, vitt vin och slisk och lite shots dit
en stänkare, en pruttare, en sängfösare till, vetja

jo, för faan - give it to me!
"I feel goooood"

 

augustimåne och dagg, kvällens ´klou´
(vemod)

och magen, den lilla raringen
fettar återigen

UT

 

 

eller kan det vara sperman...
skulle jag haft den i fejan istället?

 

för ett slätare resultat för oss kvinnor över fyrtio

 

 

 

 




Prosa (Prosapoesi) av Nattviol
Läst 357 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-08-06 16:10



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Spara den istället till bistrare tider - kanske till vintern, i ett vackert kärl - ett underbart semesterminne!
2009-08-06

  Gawain
På kalas hos Dionysos & Amor kanske? Skvätt och spill, dräll, stoj och skål för lust och fägring stor!
2009-08-06

  Lena Krantz VIP
Jo jo....det måste vara sperman

du kanske skulle smetat lite på magen?

kanske är världens bästa mjukgörare

;o)
2009-08-06

  Nina Ahlzén
haha-man kan ta lite diskret i handen å smörja direkt...å Per härunder verkar inte nödbedd precis....:D
2009-08-06

  Caprice! VIP
Vi som närmar oss sexio, då - gäller det även för oss? Vi kanske är 'lost cases'. Kanske är gränsen tänjbar, oändlig uppåt i åldrarna... ;-)

Du är då för härlig, kära vän! Tack för det underbara skrattet, tror det funkar bättre än den där ansiktskrämen... inte bara tror, är övertygad om det! ;-D
2009-08-06

  Per Teofilusson
Och nä, jag talar alltså inte om blåbär.
2009-08-06

  Per Teofilusson
Å, ni systrar, å ni kvinnor över fyrtio, det är något alldeles visst med er!

Och ja, jo förresten, jag tänkte en stilla smula, om det är så att. Ni vill ha. Jag känner ju er, ni känner mig. Så att. Så finns det här litervis; ospillt, otappat, framsvällt. Kram!
2009-08-06

    C3H5(NO3)3
ha ha! snacka om att ämnet inspirerar många!

jag är ganska rynkfri, kanske har förklaringen där? hmmm
2009-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol