Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt och dikt men här gäller det att hålla sig till dagens tema...hi hi


Spermisk smetafysik

 

Snabbt, i det närmaste omedelbart

från vattenlikt 

eller snorigt

beroende på liksom

 

Snabbt, utan att jag lade märke

kletigt

klistrigt

lite för hudnära

 

Men jag kanske är allergisk?

 

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-08-06 16:01



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
:) allergichock!!!!
2009-08-09

  Ulf Lagerholm
"Snabbt, utan att jag lade märke", skriver du, för mig låter det mer som en tunn, lättflyktig blå rök, sådana gaser ska man nog akta sig för, helt säkert äro de toxiska
2009-08-07

  Catharina Edin VIP
HTH funkar också, men det svider lite om man är torr eh någonstans!
2009-08-06

  Per Teofilusson
det luktar om den här, inte stinker, luktar.
2009-08-06

  Åsa Pyke
Gillar det där med "lite för hudnära", känner igen den känslan.
2009-08-06

    Nattviol
fick i ögat en gång...
jag var rödögd i flera timmar
de e starka grejjer di där!!
2009-08-06

  Lili Samuelsson VIP
man kan vara allgergisk mot för tidiga utlösningar
2009-08-06

    C3H5(NO3)3
smerma?
2009-08-06

  Nina Ahlzén
ja, det är starka saker det där..:D
2009-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP