Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
upplevd verklighet med sommartankar


Rötter





Att veta var man kommer ifrån

är viktigt

men

var man ska

blir en överraskelse




Övriga genrer av Christine Sabel
Läst 195 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-06 18:20



Bookmark and Share


  Junitvillingen
SÅ spännande att se vart stegen bär!!:-)
2009-09-07

  Quasimodo
Så är det med livet, insiktsfullt och positivt !!!
2009-08-24

  Cris
Det är bra!
2009-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel