mars 2009" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mars 2009


Under alla dessa år - Har jag ibland tänkt på dig

 

 

 

du gick åt vänster
jag gick åt höger
vi sa inte ens hejdå
så för mig var det aldrig ett farväl
snarare som om att vi tryckte på pause-knappen

livet fortsatte
trodde jag
timmar av studier
nätter fyllda med musik och sprit
och mina läppar lekte kärlek
med någon flicka då och då

man kan säga att jag levde livet
men egentligen inte
för när jag fick tid över att tänka
att känna
så satt jag där med blicken mot himlen
och mindes dig


kärleken som gick ifrån mig

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 797 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-08-06 19:50



Bookmark and Share


  Littlesunshine
Så skört och vackert. Helt jävla underbar dikt!! =)

"man kan säga att jag levde livet
men egentligen inte
för när jag fick tid över att tänka
att känna
så satt jag där med blicken mot himlen
och mindes dig"

Otroligt vackert!
2009-08-08

  VampyrÄngel
VÄLDIGT bra! :D
2009-08-06

  Ranja Bjurman
"Mina läppar lekte kärlek"! Väldigt bra!
2009-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP