kan hon, vågar hon, ska hon eller?" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kan hon, vågar hon, ska hon eller?


Hon tänker mycket nu för tiden

 ~~

kan hon hantera din stora heta längtan

vågar hon tro på tillit vid ditt bröst

ska hon åter låtsas sin väntan

eller

vågar hon möta en gemensam höst

 ~~

kan hon lita på att du är sann

vågar hon öpnna sin inre port

ska de nu älska varann

eller

är det för stort

 

Epione-09

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Epione VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-08-06 20:25



Bookmark and Share


  erkki
Nog kan man dölja en del i sitt sinn
likväl så rimmar det utmärkt på vinn
lustigt nog också på sökordet finn
småningom glider man över på min
spegla i mannen där min ju är din

Drick nu och ät så att magen blir stinn
var dock försiktig med drycker som gin
risk finns att trilla för tidigt av pinn
omdömet sviktar, om sinnet det rinn'
Annars så kör! Skynda på så ni hinn'
2009-08-18

  Ilona _L
på´n igen! Det finns ingen tid att tveka! Fina tankefundror!
2009-08-10

  Miss Mod
Allt eller inget, låt livet leva rövare, sköna Augusti.
2009-08-07

  peter markurth
denna gillar jag
2009-08-07

    ej medlem längre
I valet och kvalet... och mkt vackert diktat på rim. Man vill så gärna veta vad som är rätt.. men det finns inget tydligt svar. Applåd och en känslokompass får du.
2009-08-07

  ~Leonardo~
Det kan krävas mycket mod, för den här längtan. att våga och lita på är stora saker. du fångar en viktig essens på ett mjukt sätt
i dina två verser här. du får applåd också för detta!
2009-08-06

  Lili Samuelsson VIP
tycker att titeln hittar den centrala punkten, en ska fan inte tänka så mycket när hjärtat springer i krumbukter och längtan svallar
hoppa och känn tillit
snyggt poetat om det däringa
2009-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP