Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommarbart

bara ben
bruna ben
bara bruna ben

hon gungar mjukt över bryggkanten i solskenet
snuddar det varma glittrande vattnet
med sommarfria stortår
och målade tånaglar

underbara
bruna bara ben




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 483 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-07 09:51



Bookmark and Share


  glittertindra
härlig sommartext
2009-08-07

  etthjärtaäralltidrött
värmer hjärtatläsning
2009-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh