Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns inget vackrare

Kvinnokroppen är mitt tempel för i mina ögon sett så finns det inget vackrare
Formerna
Det feminina
Kvinnornas sätt att röra på sig
Deras ljusa ljuva stämmor
Ja, så jag bara älskar dem
Älskar att umgås med dem
Men så vet jag också att det ligger i min natur att göra det för jag kan ju inte låta bli att dras emot det motsatta könet
Och åt det har jag förstått att det inte finns så mycket jag kan göra någonting åt
Ja, så känslorna som jag har för kvinnor ligger väl där latent i mina gener, antar jag
Ja, jag tycker att de är så vackra och söta och fina, så för mig är tjejer riktigt goda grejor
Ingenting som jag vill vara utan
Och som Lindemann skrev
Till och med bögarna tycker att kvinnorna är det vackra folket
Frågan är då bara hur det kommer sig att de blir bögar
Tycker om eller älskar det egna könet
Kanske det är så att alla bögar innerst inne är en kvinna i en mans kropp
Vad fan vet jag?!
Det är ju lite feminina ibland eller ganska så ofta
Men det spelar egentligen ingen större roll för ju fler bögar det finns desto mera kvinnor finns det över för mig
:)
Jag skojade bara
Jag har redan min kvinna som jag älskar
Men för den sakens skull är det klart att jag tittar på andra kvinnor ibland för det är ju ändå inte förbjudet
Inte än så länge i alla fall
Och jag är ju inte mer än en man
Och jag vet ju om att min kvinna tittar på andra män också emellanåt
Men det gör mig ingenting
Låt henne få titta för hon kan inte få en bättre man än mig
Peppar, peppar ta i trä
:)

Kvinnokroppen är mitt tempel för i mina ögon sett så finns det inget vackrare
Så puss på er alla kvinnor
Det är ni som får min värld att snurra
Älskar er
Så vad ni än gör så var rädda om er själva, för det är jag
Rädda om er, alltså
Men så har jag ju också Venus som min planet i vågens tecken
Så jag är väl den där som för alltid kommer att beskydda er om jag ser att någon dum man lyfter en hand för att försöka göra er illa
För då får de männen gå förbi mig först

Kramar

Ken Cassel
7/8-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-07 10:25



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert skrivit
2009-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel