Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon som överskuggar allting


I mina drömmar så dansar jag med den vackra flickan på månen
Månflickan
Hon som överskuggar allting
Så, ja i mina drömmar så hoppar vi två sen tillsammans ifrån planet till planet ut på nya äventyr helt tyngdlösa igenom universum
och vi flyger fram hur lätt som helst medan vi är på väg till universums utkanter
Och det eftersom vi vill se med våra egna ögon hur universum expanderar
Hur universum expanderar ut i tomma intet
Ja, vi vill se hur nya planeter och solar kommer till, för, för, för oss, så är livet i sig själv ett mysterium
Ett riktigt mirakel
Något som vi båda värdesätter
Helt otroligt
Vi lever här och nu, så vi är otroligt lyckligt lottade
Och det är bara att inse att så är det
Vi älskar att leva
Ja, vi älskar att leva ut våra drömmar eftersom de förgyller våra liv ….

I mina drömmar så dansar jag med dig, du som överskuggar allting
Månflickan
Men så vet du ju också om att på dig så har jag första tjing
I alla fall i mina drömmar
för där är du och jag dansandes i solens sken på den norra sidan av månen medan det störtregnar hemma i Sverige ….
:)

I mina drömmar ...........

Ken Cassel
7/8-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-07 16:30



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Underbart fantasifylld dikt som jag gillar skarpt!
2009-08-23

  anits VIP
Vackra drömmar har du
2009-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel