Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Interiör från en barnfamiljs hem

 

En liten röd sko

slängd strax innanför dörren

Var är den andra?




Bunden vers (Haiku) av Rosmarin
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-07 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin