Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Godnattälsning från Tigrid!


Katter och annat folk

 

katten raderade min dikt
det var nog bäst så

ibland är katter mycket klokare
än sina människor

de fattar:
att man lever livet skönast
okommenterat
att en mus flera möss är musigast
och att en tass på rätt tangent
i rättan tid som jämt är nu
kan göra poesin en ovärderlig tjänst




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 248 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-07 22:56



Bookmark and Share


    Tea Alex
Katter är väldigt speciella...
2009-08-09

  Carola Zettergren
:)Katten också!!!
2009-08-09

  Caprice! VIP
Mysig dikt! Ska bli kul att träffa dig. Hälsa Måna så gott! Mjao...
2009-08-07

  walborg
Tack för denna kärleksdikt till ett av våra mest älskade husdjur - katten, som genom sin ofattbara överlevnadsförmåga och anpassningsförmåga och oemottaglighet för alla våra projektioner bara lever i sin narcissistiska egna värld utifrån sina absoluta behov här och nu. En förebild för flera av oss hämmade väluppfostrade ...
2009-08-07

  Stefan Höglund
Vet inte om katter är så kloka, lever väl ifrån den senaste mus till nästa.
2009-08-07

  Night Soul Woman
Haha:) Prince hälsar*tassavtryck* Godnatt:)
2009-08-07

  LenaJohansson VIP
mjauu....katter är bäst... ;x
2009-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger