Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Södertälje bränder var ”maktstrid”



Södertälje bränder var ”maktstrid”

”Vem som ska få sälja vad”

4 affärer brändes ned

Så det är sånt vi får hit….

Det är sånt som kommer hit….




Fri vers av LassO
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-08 01:10



Bookmark and Share


  RogerIvan
Det finns många importerade varor i våra matbutiker nuförtiden:).
2009-08-08
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO