Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kina humanism


I Kina så är det förbjudet
Med elchocker mot Internetberoende

Sen juli månad i år

SÅ förbannat ”humant”




Fri vers av LassO
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-08 01:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO