Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En varg i Blekinge



En varg i Blekinge
Man ska försöka ”skrämma den norrut”


Märkligt

Precis som i Stockholm för nåt år sedan



Man tycker att Norrlänningar
Och ”andra skogslän” kan ha varg
”De är ju inte farliga” eller nåt

100-tals vargar, ”vad gör det”
”Var inte så fega” kan de låta
Men 1 varg i Stockholm
Eller i Blekinge är nästan lika farligt
Som krig verkar det som…

”vaddå är vargar farligare i Blekinge”?
Eller
”är vargar livsfarliga i Stockholm”?

Är ni möjligen fega ni som skriker att
Alla andra ska kunna ha varg?




Fri vers av LassO
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-08 01:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO