Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alkohol

Alkohol


Den enda tröst

Vissa förstår



Tänk så dum man kan vara



Alkohol

Det enda man firar allt med

Tänk så dum man kan vara



Så vad är då skillnaden mellan tröst
Och firande…

”Tänk så dumma en del kan vara”

(alkoholen har sin begränsning vid 96%
Dumheten fyller gott och väl
100% och kanske mer..)




Fri vers av LassO
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-08 01:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO