Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Också en sorts kärlek

 

jag älskar dig
(men svara mig då)

vad jag har längtat vad jag har längtat vad jag har längtat

jag älskar dig - hör du det?
(men jag har inte tid med dig just nu)

inte tid inte tid inte tid inte tid inte tid inte tid inte tid

jag älskar dig - du betyder allt för mig
(men just nu är jag upptagen med viktigare saker)

stör mig inte stör mig inte stör mig inte stör mig inte

jag älskar dig - du är det bästa som någonsin hänt mig
(men jag orkar inte med dig just nu)

orkar inte orkar inte orkar inte

jag älskar dig - ring mig när du vill
(men nu orkar jag inte prata, jag ringer dig sen)

ringer dig sen ringer dig sen ringer dig sen ringer dig sen

jag älskar dig - du är min Qvinna, glöm inte det
(men du får inte begära något av mig som man)

får inte får inte får inte får inte får inte får inte

jag älskar dig - jo, jag är en idiot
(men jag har varken lust eller ork att ta tag i mina problem)

orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte ORKAR inte

jag älskar dig - jag vill göra dig till världens lyckligaste Qvinna
(men jag vill bara ha dina fina sidor, de andra ska du dölja)

inte visa din ilska inte visa din ilska inte visa din ilska

jag älskar dig och vill bli gammal med dig
(men du får inte gå upp det minsta i vikt för då förkastar jag dig)

måste vara perfekt måste vara perfekt måste vara perfekt

jag älskar dig - kom vännen, ge mig dina tårar
(men inte just nu för det orkar jag inte)

orkar inte orkar inte orkar INTE

jag älskar dig - hör du det?
(men svara mig då)

 

 (nähä, du vill tydligen inte...)

 

 

 




Prosa (Prosapoesi) av Nattviol
Läst 239 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-08 13:00



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag tycker texten upprepar sig en smula, annars är ju själva innehållet även den en sorts repris på vad så många av oss människor känt känt
2009-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol