Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under molnen

Blåa hav

som breder ut sig

under de vit molnen

seglar jag på livet




Fri vers av flickan i spann
Läst 261 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-08 18:28



Bookmark and Share


  sulimaa
Åhh härligt ...känns som sommaren smeker själen..
2009-08-08

  Suzy med punkterna
Livsglädje;=)
2009-08-08

  Sturesdotter
likt en ljuv vind!
2009-08-08
  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann