Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ånger - full

 

Jag är en trädkramare, en riktig miljömupp

men

plockade inte ihop mitt skräp igår kväll

inte fimparna heller

Jag skäms!

 

Förutom det

Non, je ne regrette rien

 




Prosa (Prosapoesi) av Lena Krantz VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-08 19:22



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
:):) aj då... en strålande final på denna!!!!
2009-08-09

  Lili Samuelsson VIP
ja för fasiken: skäms påre
resten kan du ju krama om:)
2009-08-08

  etthjärtaäralltidrött
Ååå, nu vet jag vilken skiva jag ska sätta på, TACK.

Och applåd, ångra inget!
2009-08-08

  noname_realmind
Finsmakad ironi här... he he... Riktigt snyggt med det franska slutet!! ;)
2009-08-08

  peter markurth
bra, gillar
2009-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP