Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sav under Augustimåne

 

 

Både jag och månen är full

egentligen lite dumt att väcka safter
om ingen vill dricka dem

men jag skyller på månen

och jag skyller på augusti som födde mig
med nätter som perforerar 

som ett svart lakan
med hål
för universum att lysa igenom

jag är både ny och nedan
och förbannar augusti
som födde mig
som savar och svavar
som föder sång och safter

men jag går hem, äter falukorv med stekt ägg
ser en hemsk film (pianisten)

och finner mig själv i nedan

 

 

 

 

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-08-09 21:59



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Jag fyller inte år idag....

men dock i augusti

;o)
2009-08-09

  noname_realmind
Grattis på födelsedagen då! :))
(antar jag?)
2009-08-09

  Carola Zettergren
ENASTÅENDE!!!
2009-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP