reprisernas afton...
och barnporr går GIVETVIS FETBORT!!!" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
reprisernas afton...
och barnporr går GIVETVIS FETBORT!!!



och så finns det vanlig Porr!

 

 

amatörporr
 gladporr
  skrattporr
   surporr
     ledsenporr
       argporr
     hårdporr
   mjukporr
långporr
 kortporr
   litenporr
     storporr
       analporr
     oralporr
   bäverporr
 pungporr
stockporr
 armhåleporr
   knävecksporr
     bögporr
      flatporr
       kissporr
     pruttporr
    bajsporr
  transporr
S/Mporr
 tröjporr
    blöjporr
      fotporr
        tuttporr
     nätporr
   postorderporr
brevlådeporr
   telefonporr
     mobilporr
       djurporr
     dödporr
   levandeporr
 mittemellanporr
tomteporr
 påskporr
  pingstporr
   midsommarporr
    semesterporr
   tillbakatilljobbetporr
  höstångestporr

och helt annan porr

 

 




Prosa (Prosapoesi) av Nattviol
Läst 1439 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-08 21:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vågade texter och vågade rader...
2020-04-19

  Catharina Edin VIP
undrar bara vad helt-annat-porr är för nåt - från ´Nyfiken `.
2009-08-14

  Lilla My* VIP
Ha ha**du ä för go!! Porr i långe baner...o här lite...Kommentars- och Bokmärkesporr;))
2009-08-10

  dead_prez
hahaha... givet bokmärke
2009-08-08

  Caprice! VIP
Fy fan för tillbakatilljobbetporr - jag har ju en vecka kvar av semestern!!! Den allra sista var inte heller någon 'höjdare'...

Kul idé, snyggt layoutad!
2009-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol