Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frisläppt

Ett försök till försoning.
Vet inte var jag fick det ifrån.
Det växte till sig av bilderna.
På väggen.

Hade växt mig starkare.
Blivit snyggare.
Var ute igen med rak rygg
och andades.

Vi drogs med i det som varit.
Minnen av dåtiden:
Den första tiden.
Då allt var vackert.

Jag lät mig förföras
och jag förförde.
Vill se om jag klarade känslan.
Och sökte en klarnande känsla.

Vi gick våra egna vägar.
Bort från vårat heta möte.
Du är friare till en annan.
Även jag har blivit fri.




Fri vers av Sanna i badet VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-09 01:17



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bra beskriven händelseutveckling

du bör ack vara fri, även i tvåsamhet, utlevandes och levandes, i lycka och dröm
2012-01-26

  Cosmic Johanna
Berörande om en separation

ett avsked,

varma applåder!
2009-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP