Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Få knorr på vardagen


Ljug i alla färger

Ljug och du ser
hur alla ler

Ljug eller kalla det vad du vill
Säg att du är en sill

Ljug en stund och bjud
Sväng till din sanning och ljug

Säg inte det är bra tack, själv?
Det föder inget prat,
Säg att du fått grisinfluensen , själv?


Hur går det på jobbet?
Jag har fått sparken och har ingen A-kassa , själv?

För den lilla eller långa stunden då lögnen var
sanning bjöd du på ett skratt

Sanningen är uppskattad
men även överskattad

Ljug neråt och inte uppåt, roligare så
Hellre veta att du faktisk är frisk än dödssjuk,
Det föder definitivt inte prat eller skratt

Ljug, inte alltid men ibland
Sådär i början

Men låt inte en hemsk lögn hänga
för då kanske det är du som hänger




Fri vers av -Dandy
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-09 15:39



Bookmark and Share


  -Dandy
Vi ljuger för lite i vardagsprat
När folk ljuger gör de det om fel
saker
Ljuger uppåt, utan att sedan berätta om
lögnen...
2009-08-09

  The Hy The Man
Jag gillar ljug...det behövs
2009-08-09
  > Nästa text
< Föregående

-Dandy
-Dandy