Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

7 lyckliga trollsländor

 

7 lyckliga trollsländor svävade runt runt runt

i en yster dans ovanför taket till mitt hus

Jag skrattade så lyckligt när jag såg dom

och dom såg mig

jag räknade igen

jo dom var just 7

 




Fri vers av micke marin
Läst 291 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-09 19:31



Bookmark and Share


    leelee
Vilken helikopter attack... :-)
2009-10-02
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin