Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det osynliga ger oss en mening


Jag känner er inte

ni osynliga människor

ni synliga för o



klart ni finns
annars skulle ni inta var osynliga

klart ni finns
för vi minns

Ni är raderna i textböcker
Ni är mellanraden

Ni gör synen synlig

Ni är synopsen vi inte kan beskriva

Tack för att ni offrar Er till dem vackra gåtorna




Fri vers av -Dandy
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-09 20:55



Bookmark and Share


  peter markurth
gillar denna, speciellt avslutet
2009-08-09
  > Nästa text
< Föregående

-Dandy
-Dandy