Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland river själva livet en i trasor...


En Gång

En gång
Gick han där
Mitt på gatan
Och skrek att
Han var kung

Han blev
Arresterad

I cellen försökte han
Dreja ett berg
Och en skog av
Sitt spott och blod
Och en filt

Men han
Somnade

Nu sitter han
På bänkarna
Och hoppas att
En eller
Annan ska
Tända hans
Lanterna




Fri vers av AtomHeartMother
Läst 393 gånger
Publicerad 2005-10-05 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AtomHeartMother
AtomHeartMother