Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hastigt och lustigt: augusti

 

rutschkana nedför fullmånens rygg
en och annan gräshoppa
ett och annat knott
åker med
sedan gulnar några björklöv
jaha
det var det det
singlar ner
speglas i sjön
kräftorna rodnar
vind rasslar i vasstråna

var slutar rutschkanan?




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 225 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-09 22:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det avgör man själv...

Väldigt bra dikt som jag tar till mig.

Plötsligt är det augusti. Jaha, det var det...
Man ställs inför fait accompli.
2009-08-10

    Tea Alex
Ja det kan man fråga sig. Vart slutar den...
2009-08-10

  Caprice! VIP
I poetiska sjön, förstås! Ska du vara så där pessimistisk nu när jag snart kommer på besök - bäst jag packar ner många lustifika visor...

Det ska dock inte förnekas att det är skjuts i din rutschkana. ;-)
Men du kan väl spara en kräfta eller två åt mig?
2009-08-10

  Carola Zettergren
Med ett plask i melankoliska sjön..kanske!
2009-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger