Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara vara nära

 

Jag önskar att du låg här bredvid nu.
Höra lugna andetag och se slutna ögon.
Veta att nu kan jag titta på dig hur mycket som helst
utan att du undrar varför.
Fläta ihop mina fingrar med dina och ligga där i
lyckan av att bara vara nära.
Det önskar jag.




Fri vers av VampyrÄngel
Läst 386 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-09 23:35



Bookmark and Share


  peter markurth
denna var fint upplaggd
2009-08-09
  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel