Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett gammalt verk som jag gillar.


Dina ögon fick liv igen.

Regnbågen
bryter himlen
på mitten
med sina
färgade
bågar.

Att himlen kunde vara så klart blå som dina ögon
trodde inte någon på, ingen ensam själ kunde tro
att puppillern i ditt öga skulle skifta färg från
kolsvart natthimmel till den himmelsblåa färg du har nu.

Älskade du
mina ord
är bara
simpelt
ihopklistrade
med kladdigt
lim och konstigt
glitter
som ska
göra dig
glad.


För jag har
klistrat stjärnor
och
snöglitterpulver
på dina kinder
för
att
du
ska
le
varje
dag.












Jag vill aldrig se dig ledsen för det sårar mig att du är olycklig när jag är lycklig




Fri vers av RedCherry
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-10 12:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Väldigt mycket i samhället är påklistrat.
2009-08-10
  > Nästa text
< Föregående

RedCherry
RedCherry