Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HETTAN



Hettan

Hettan drar igenom rummet

Hettan, doften…

Känslan

Den drar igenom rummet

De är du som drar… igenom

Den fångar upp

Eller vad fasen, jag fångar upp den

Solbränt bruna ben som slutade

Synas ganska långt upp



Det är bara snören längst upp
Bara snören i den röda strandklänningen
Bara snören, låter som bara bröst
Men det är inte ”bara bröst”
Inte” bara” som oklädda
Och hennes bröst är inte ”bara”
Mer ”underbara”

Hennes bröst är nåt man vill känna
Varje dag
Känna på, njuta av
Varje dag
Kyssa, ta känna, dofta
Mjuka goa
Kanske inte, de allra ”vackraste”
Kanske inte heller hon
Kan kallas ”det allra vackraste”

Men det är kärlek
Kärleken är fantastisk
Kärleken får känslorna i svall
Och med denna kropp till
Så pulserar det inom mej
Hjärtat gör en saltomortal

”släpp ner den” sa jag
hon låtsades inte förstå
”släpp ner den”
”Dra i snören eller låt mej”
hm lät det
sen drog hon till i ett snöre
och det andra

Allt for ner
Hon var helt utan nåt
Hela härliga kroppen
Med solbränna
Utan solbränna på sina ställen
Eller väldigt lite solbränna
Ibland solade hon ju naken

”ville du nåt” nästan viskade hon
”ville du nåt med dina ord
eller ville du bara, titta”
Närmare, hon kom närmare
Hon visste att brösten mot min hud
Mot mitt ansikte, skulle ge mej vansinniga…
Tankar…

Sommarlust…
Jag tar emot din sommarlust
Jag ger dej allt av min
Jag hoppas du tycker om det
Lika mycket som jag
Sommarlusten….
Sommarlust är värme, kärlek, svett
Kännande och att gå ut
Ta en kaffe ute på altanen
Utan annat på sej, kaffemugg
Och… foppadoijor…




Fri vers av LassO
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-10 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO