Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Augusti är augusti

 

Den sista i sommaren
då som blekheten redan skönjes

de grå, dem som man inte får nämna vid namn
noterar

känner dem

alltför väl

 

augusti är som ett "fem i tre ragg"
som när man vet
att det egentligen bara är att gå hem

än är tid för blåbär och kantareller
än är tid röda lingon

sen

de grå

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 598 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-08-10 21:55



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
Ja, den var fin den här, lite hemlig på ett obestämt vis.
Lägger till på nu-listan: skinande rönn, blommande ljung, knaprande syrsor.
2009-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP