Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mördare

Vem tror du att du är


Onda människa


Vad fick dig att tro


Att du fick ta ett människoliv?




Fri vers av Blidsberg
Läst 240 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-10 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blidsberg
Blidsberg