Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aforism: Barnsommar

~¤~

Jag satt som barn bredvid bäckar
på bilsemestrar och utflykter
körde där ner kottar och kunde hålla på hur
länge som helst vid gräsmattorna invid
Dalälven som forsade

tror det är vad sommar betyder
att hitta kärnan i allt

LPWJ 10/08/09




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 576 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-08-10 23:24



Bookmark and Share


  Miss Mod
Barnkärnan lever!!
2009-08-11
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP