Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är kemi

du skriver
på mitt kylskåp
blandar ord
om oss två

ett kvitto

på att jag hade rätt
på det jag känt
och sett

det är
kärlek

det är
kemi

det är

vi!




Fri vers av space
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-11 00:44



Bookmark and Share


    Ling
Sweet! :)
2009-08-11
  > Nästa text
< Föregående

space
space