Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*Peptalk*


Lyssna på orden

Jag är vacker
jag är rik
Bär en egenskap
som är unik

Jag är älskad
för jag är jag
Jag tar till vara
varje nyfödd dag

Jag är morgondagen
som älskar livet
Jag är framtiden
av ljuset skrivet




Fri vers av hawkeye
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-11 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye