Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Horisontlinje

 

fåglar tänker fågelskt
fiskar tänker fiskigt
hundar tänker hundlikt
vargar tänker varglikt
och människor
tänker mänskligt

därav bygger vi vår värld
vårt fängelse vår bur
men ingen rubbar
med en millimeter ens
sin horisont




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-11 12:22



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Någon har sagt " vi bor under samma himmel men delar inte samma horisont" och så känns det ibland, när man står så långt ifrån någon som det går att komma.
Ibland känns det mänskliga , omänskligt, det är när man inte förstår andras tankar...

Men livet går vidare, och en del förstår vi aldrig...
2009-08-11

  Larz Gustafsson VIP
Instinkt styr djuren.
Människan är annorlunda.

En skyline kan modifieras, men horisonten förblir densamma.
2009-08-11

  Carola Zettergren
Jepp vansinnigt snyggt!!
2009-08-11

    Bodil Sandberg
Snyggt!
2009-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger