Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De här raderna gjorde starkt intryck på mig, jag vill citera dem här.


Willy Kyrklunds slutord/citat

 

När gryningen utträder ur sitt gryningskap.
När främlingen utträder ur sitt främlingskap.
När brödrosten utträder ur sitt brödrostskap.
När stenen utträder ur sin stenighet.
När sparven utträder ur sin sparvighet.
När Kyrklund utträder ur sin kyrklundhet.
Denna längtan.
När natten utträder ur sin nattlighet.
När intet utträder ur sin intighet.
Denna ängslan.




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 1121 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-11 12:39



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Helt underbart, tack för att du delade med dig...
2009-08-11

  Caprice! VIP
Ja, Kyrklund är mycket speciell, både som diktare och prosaist. Tack för påminnelsen!
2009-08-11

  Larz Gustafsson VIP
Den minns jag från tv.
Cool kille den där Kyrklund.
2009-08-11

  walborg
Så barskrapat och naket som bara Willy Kyrklund kan! Tack för texten!
2009-08-11

  Carola Zettergren
Tack för den!
2009-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger