Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland får jag mina ryck och arbetar hårt, allt för sällan tycker mina grannar ;)


Nötta penslar och Magnum caramel

Jag har målat
och klippt gräset
Bland grannar slitit
överlägset

Har också tvättat
hunnit kamma katten
Oljat några fönster
ansat i rabatten

Sist men inte minst
unnades en glass
Medans grannen lapar
sol på sin terass




Fri vers av hawkeye
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-11 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye