Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så vad kan en skrupelfri blond liten flicka göra, med sina uppumpade tuttar, vad har hon då för förtjänster...


Emilia stackarn



Stackars Emilia
Får guld för sina tjänster
Guld av mc-killar
För sina tjänster
Vad kan då en liten ”pussy” göra
För tjänster…

Vad kan en liten blond dum flicka göra
Mer än?
Vad kallas en liten dum blond flicka
Som ger tjänster vara värd?
Hon får nytt guld
Nya stulna armband, nya stulna halsband
Måste sälja på blocket eller

Eller i andra städer
Eller smälta dem till guldklumpar
Men alla tar inte klumparna
Så ibland måste dom vara osmälta
”Stackars Emilia” röker oc brajar
förmedlar lite (nej nej inte langa)
(onej aldrig kalla det, langa)

Emilia njuter i sin nya bil
Stolt rattar hon sin nya bil
Hennes uppumpade rattar
Var nästan i vägen för bilratten
Hennes uppumpning hade betalts av
Försäkringsbolagen eller än mer
Deras kunder, d v s vi

Men hon bryr sej inte
Inte ett dugg
Med psykopatiska drag så tycker en sån
Liten ”dum blond tuttluder”
Att ”va fan de kan ju betala”
Inga skrupler… kroppen som hon bjöd av
Var frikostigt visad och frikostigt använd

De andra hororna tar betalt i pengar
I handen… hon får sina gåvor
Presenter, att knarket som ”fördelades”
Gav en del kontanter de med
Det guld som såldes gav, kontanter
”ett armband för ett knull”
”En avsugning för ett halsband”

Ja och sen, om hon hade lust
Så fick de minsann se till att de tillfredsställde henne med
Även om de pumpade tuttarna inte
Är lika känsliga mera….
”Slicka mej för fan” sa hon och vek undan
eller tog av sej helt
Hon njöt av livet, 22 år med ny V70
Braja så mycket hon ville och kunde
Och sex i samma mängd…

Inte dåligt för en småstadsbrud
”En blond tuttopererad småstadsbrud”
22 år och hora utan namn
men ändock…
"Mer" än de flesta andra...




Fri vers av LassO
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-11 15:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sorglig historia, denna dekadenta.
2009-08-11
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO