Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behöver du, ”gå ner i vikt”


Behöver du, ”gå ner i vikt”

One week
”Mirakelkuren”

En slags pulver, smakar fan…
Troligen, har inte provat
Men pulver blandat med
Vatten

Vad pulvret innehåller
Vill du inte veta
Inte veta… alls
Saker vars namn
Får dej att rysa


Men tänk på att i slutänden
Så gynnar du
Nån slags, rik djävel
Eller nån annan skojare…

Tänk att de ska vara så svårt
Att äta mindre
För att må bättre…




Fri vers av LassO
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-11 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO