Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berlusconi är arg


Berlusconi är arg
På statliga TV:n, RAI

Den statliga TV:n kritiserar regeringen
Anser han

Hehe man kan ju undra hur de känns
Men kanske är de lite nyttigt
Då de andra TV kanalerna inte alls
Säger nåt illa, om ”sin ägare”

Men snart stiftar han nog en lag
Som förbjuder kritik
Av regeringen… eller nåt
Denne Berlusconi har inga begränsningar
Som ”heder” eller ”moral”

Jo han kritiserade en tidning med
Som pubi nej förlåt
Publicerat artiklar om hans sexliv…




Fri vers av LassO
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-11 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO