Min poesi finns gömt inom mig för gott" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

Min poesi finns gömt inom mig för gott



Försvunnen

 

I natt brann mina ord

I natt brann jag

Försvunnen för alltid 

 

 

Natten jagar mig

Likt en katt

Jagar en råtta

Men jag är inte där

 

Dagar går förlorad

Tårar faller

Blod droppar

Men jag är inte där

 

 

 

 

Jag är inte där




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-12 19:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja det känns verkligen försvunnet !
snyggt skrivet !
2009-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel