Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett uttryck jag hört många gånger, och när jag hörde det nyligen så började jag fundera kring det. Och jag kom fram till följande.

All heder till "nr2" dock, kan vara gudomligt skönt ibland.




Angående det där om att det skulle vara skönare att skita än att ha sex

 

 

 

folk som påstår följande;

"den som säger att sex är det skönaste som finns
har aldrig varit riktigt skitnödig
"

dessa människor
är oskulder
eller
så kan de aldrig ha haft bra sex
eller
så är de överkänsliga i analen

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 600 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-11 23:00



Bookmark and Share


  Louise. J
Haha :)
2009-08-14

  Ranja Bjurman
hehe!
2009-08-12

  Junitvillingen
Hahahaha, slutet får mig att tokskratta!!!!! Galet bra skrivet:-)
2009-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP