Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tager du, Emilia


Tager du Emilia Svensson
Du uppfödd i Sundsvall
Med rötterna norr om
Med alla dina problem
Med din skapade trasiga bortskämda uppväxt
Tager du livet i horeri och knarklangning
Att älska detta i nöd och lust

Tager du att vara den lyckliga
Lydiga och flyktiga horan
I resten av dina dar
Tills döden skiljer dej från
Ditt eget ”uppsatta” liv
Där du njutande av lust
Lust till det billiga och förmenta
Förgör dej själv

Tager du detta liv att framleva
I nöd och lust
För snöd vinnings skull
Utan tanke på andra
Vare sig puderkunder eller
luder-kunder




Fri vers av LassO
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-12 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO