Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LITE i taget


Medvedev
Och Putin
”tar en bit i taget”

Kanske
”en bit av Georgien
en bit av Ukraina
en bit av Lettland
en bit av Litauen
osv”

De 2 är liksom Hitler
Göring, Stalin och Ribbentrop
På en gång…
DE 2
Är världens största fredshot
De 2
Betyder död…

Så döden sitter och förhandlar
Med sig själv

”Ryska trupper ska kunna försvara
Ryska intressen, utomlands”
Jojo…
30 talet går igen
Putin och Medvedev
Samma andas barn
Flyttar gränsen lite i taget…




Fri vers av LassO
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-12 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO