april 2009" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
april 2009


Kärleken är inte blind

 

 

 

jag var en idiot
som trodde att du
skulle kunna älska
någon som mig

kärleken är inte blind
men den bländade mig

för jag trodde att vi hade en chans
att vi två kunde bli en
i en livslång romans

men en en skönhet som du
faller bara för odjur som jag
i sagor och filmer

jag försöker glömma det som varit
men det är svårt att stå kvar och vara stark
när ens hjärtevän har farit

för alla drömmar som jag drömmer
bär på minnen
mitt hjärta aldrig glömmer

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-12 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP